BOKA PÅ HOTEL BELLA LUNA

Är det något du undrar över är du välkommen att ringa oss på 

Hört från våra kunder

Här är ett litet axplock av snälla ord från våra gäster. Du hittar fler recensioner här >>

5 SOLKLARA PLUS


Vi bokade sviten med egen pool under två dagar och var jättenöjda!!
Stort, fint, rent och hög standard. Ett riktigt bra boende med en egen pool som naturligtvis gjorde succé hos alla i sällskapet, såväl barn som vuxen… :-)
Lägg till riktigt bra frukostar och mycket trevlig service så kan betyget inte bli annat än solklara 5 plus!!
Hit kommer vi gärna tillbaka!


Håkan S


 GRYM SERVICE


Mysiga rum med oväntad lyx. Grymm service. Skön pool med 30 grader. Lätt att hitta med google maps och nära till skummeslövs strand!


Björn Karsåker


FRIENDLY SERVICE, NICE ROOMS


"Nice, clean rooms, beautiful location, service and breakfast perfect. Best place to stay to in the area for ski or bike holiday.


Dora


KAN VARMT REKOMMENDERA


Perfekt plats att avnjuta lugnet underbar service fräscha fina rum o underbar frukost kan varmt rekommendera denna plats

👍👍👍


Marina Sedminek


ETT TOPPENSTÄLLE


Vi är en familj på 2 vuxna och 2 barn (6 och 3 år) som besökte Bella Luna fem nätter i slutet av Juni. Vi hade en helt fantastisk vistelse! Vi levde lyxliv i den fina sviten med egen pool. Sviten hade fräscha och fina rum med alla bekvämligheter såsom fullt utrustat kök, grill och wifi. Härliga poolbad, rofylld och vacker omgivning och framförallt ett serviceinriktat, omtänksamt och personligt bemötande från den fina värdfamiljen. Vi har rekommenderat många av våra vänner och familj ett besök. Ett toppenställe som vi gärna återvänder till fler gånger!!


Tim Hallin

ALLT MAN KAN ÖNSKA SIG


Underbar vistelse på Bella Luna Hotell! Familj med 2 barn vi bodde i ett familjerum. Utmärkt frukost med allt man kan önska sig! Super Gullig personal och mysig omgivning.


Sara Löfroth