Romantisk Mini Svit

Vi på Bella Luna kallar den "bröllopsviten" ligger på andra våningen

Vår Mini Svit på Hotel Bella Luna har egen terrass/balkong, en sittgrupp, ett skrivbord och ett eget badrum. I trädgården finns en uppvärmd utomhuspool (Juni-Augusti). Det finns vattenkokare till att göra en kopp kaffe eller te. Stor garderob med bra förvaring, tv. I badrummet finns små flaskor schampoo/duschtvål. Detta är också det enda rummet på Bella Luna med badkar.

BRA ATT VETA 


Incheckning 16-18

Utcheckning 8-11


Barn i alla åldrar är välkomna. Barn som har fyllt 18 år räknas som vuxna på detta boende.


Babysängar och extrasängar tillgodoses i mån av tillgång mot en kostnad 350 kr.


Minimiåldern för incheckning är 18


Husdjur accepteras vid förfrågan. Avgifter kan tillkomma.


Gott om parkeringsplatser, finns elbilsladdare.

BOKA RUM 


Lediga rumstyper med detaljerad beskrivning ser du när du valt vilka datum du önskar bo. Alla priser är exklusive frukost.

Är det något du undrar över är du välkommen att ringa oss på 

Välkommen!

Hört från våra kunder

Här är ett litet axplock av snälla ord från våra gäster. Du hittar fler recensioner här >>

5 SOLKLARA PLUS


Vi bokade sviten med egen pool under två dagar och var jättenöjda!!
Stort, fint, rent och hög standard. Ett riktigt bra boende med en egen pool som naturligtvis gjorde succé hos alla i sällskapet, såväl barn som vuxen… :-)
Lägg till riktigt bra frukostar och mycket trevlig service så kan betyget inte bli annat än solklara 5 plus!!
Hit kommer vi gärna tillbaka!


Håkan S


 GRYM SERVICE


Mysiga rum med oväntad lyx. Grymm service. Skön pool med 30 grader. Lätt att hitta med google maps och nära till skummeslövs strand!


Björn Karsåker


FRIENDLY SERVICE, NICE ROOMS


"Nice, clean rooms, beautiful location, service and breakfast perfect. Best place to stay to in the area for ski or bike holiday.


Dora


KAN VARMT REKOMMENDERA


Perfekt plats att avnjuta lugnet underbar service fräscha fina rum o underbar frukost kan varmt rekommendera denna plats

👍👍👍


Marina Sedminek


ETT TOPPENSTÄLLE


Vi är en familj på 2 vuxna och 2 barn (6 och 3 år) som besökte Bella Luna fem nätter i slutet av Juni. Vi hade en helt fantastisk vistelse! Vi levde lyxliv i den fina sviten med egen pool. Sviten hade fräscha och fina rum med alla bekvämligheter såsom fullt utrustat kök, grill och wifi. Härliga poolbad, rofylld och vacker omgivning och framförallt ett serviceinriktat, omtänksamt och personligt bemötande från den fina värdfamiljen. Vi har rekommenderat många av våra vänner och familj ett besök. Ett toppenställe som vi gärna återvänder till fler gånger!!


Tim Hallin

ALLT MAN KAN ÖNSKA SIG


Underbar vistelse på Bella Luna Hotell! Familj med 2 barn vi bodde i ett familjerum. Utmärkt frukost med allt man kan önska sig! Super Gullig personal och mysig omgivning.


Sara Löfroth